• Classroom Schedule

    Mrs. Amacher's Kindergarten Class   

    Room 104

       

    TIME

    Subject/Activity

    7:35-8:05

    Intervention/Academies/New Instruction PBIS/LIM

    (30 min.)

    8:05-8:15

    Restroom Break (10 min.)

    8:15-9:45

    ELA (120 min.) Whole Group (30 min.) Small Groups (60 min.)

    9:45-10:00

    Snack/Restroom Break (15 min.)

    10:00-10:30

    Science/Social Studies (30 min.)

    10:30-10:40

    Restroom Break (10 min.)

    10:40-11:20

    Specials (40 min.)

    11:25-11:55

    Lunch (30 min.)

    11:55-12:15

    Brain Break/Restroom Break (20 min.)

    12:15-12:45

    Planned Activity/Recess (30 min.)

     12:45-1:00

    Restroom Break (15 min.)

     1:00-2:00

    Math (60 min.)

     2:00-2:20

    Pack Up/Dismissal

     

     

     Specials

    Day 1          Art

     

    Day 2          PE

     

    Day 3          Music

     

    Day 4          Technology

     

    Day 5          PE

     

     

Last Modified on August 26, 2020